boy-1846236_1920boy-1846236_1920

Till dig som bor hos oss

Vad kul att du har valt att bo i ett Atmosfärhus. Vår förhoppning är att du ska trivas både med oss och med ditt boende.

Vårt mål är att skapa så trivsamma och miljövänliga områden som möjligt. 

 

[unex_ce_button id="content_dyb3is7u7,column_content_xcndz10pt" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#d09d05" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="atmosfarhus.realportal.nu" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]LOGGA IN PÅ MINA SIDOR[/ce_button]

 

Att bo i ett atmosfärhus

Vi vill erbjuda bostäder med atmosfär - en schysst bostad till schyssta villkor! Den största delen av våra bostäder är nybyggda med hög standard och hög kvalité, vilket skapar en härlig känsla för området. Vi försöker vara lyhörda och effektiva som vi kan och är öppna för förslag till förbättringar i eller omkring din bostad. 
Vi finns här i bakgrunden och påminner om sopsorteringen och de energisnåla lamporna, men det är du och dina grannar som är den viktiga pusselbiten och nyckeln för att skapa att bra hem med skön atmosfär.

 

 

Hållbara bostäder

För Atmosfärhus är hållbarhet en självklarhet. 

Bostäder har en viktig roll att fylla i ett hållbart samhälle. Hållbarhet involverar mer än miljömässiga aspekter - det ska också vara ekonomiskt, tryggt och trivsamt för alla.